ITKoncept söker ständigt nya talanger!

 

Är du en av dem?

Är du nyfiken på utveckling, infrastruktur och moln? Vill du få värdefull kompetens av två seniora kollegor som är villiga att satsa stort på dig och just din kompetensutveckling?

OM TJÄNSTEN (Obs, denna tjänst är tillsatt 2018-01-05)

Du kommer att utgöra en viktig funktion i ett bolag som tillhandahåller IT-lösningar till företag och organisationer med ett verksamhetskritiskt behov av fungerande, högpresterande och ständigt tillgängligt IT-stöd. Vi erbjuder, förutom konsultverksamhet även kostnadseffektiva tjänster baserad på egen infrastruktur samt molnlösningar med marknadsledande teknik. (Microsoft, Amazon och Google), WEB-marknadsföring, globala nätverk, mobilitet och skräddarsydda applikationer. Du kommer att jobba i en bred teknisk roll där du får ta stort ansvar för såväl felsökning, drift och teknisk administration
Vi har kunder inom bland annat bank, finans och advokatbyråer. Vilket ställer krav på ett stort säkerhetstänk och god sekretessbearbetning. Hos oss finns ett miljö-och hälsofokus vilket innebär att de köper tjänster från företag som erbjuder miljövänliga servrar, och använder sig av bra hårdvaror enligt ”Based in Sweden”. Likaså värnas det om din personliga hälsa och gemensam träning uppmuntras.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos oss.
ARBETSUPPGIFTER
Som junior systemtekniker hos oss kommer du att drifta, supportera och utveckla kundernas IT-system. Du kommer till en början att avlasta Staffan och Mats och när du känner dig redo får du bemöta kunder på egen hand och vara delaktig i teknisk implementation och underhåll. Du kommer bland annat att bekanta dig med SQL, AWS, Microsoft Azure, Skype och Sharepoint och kommer att jobba med Windows klientserver. Vidare kommer du få ansvara för den dagliga support som de erbjuder sina kunder och tillsammans med Staffan bygga upp en supporttjänst (3:dje part).
Du kommer till exempel att:
 • Jobba nära dina två kollegor och på så sätt få en god grund i dagliga rutiner
 • På sikt vara delaktig i att drifta, supportera och utveckla kundernas IT-system
 • Vara delaktig i kapacitetsplanering och automatisering av servermiljöer inom Windows/Unix
Tjänsten passar dig som vill jobba med teknisk problemlösning och vill få värdefull kompetens inom området. Du kommer att växa tillsammans med ITKoncept och på sikt utgöra en viktig funktion för företagets framväxt. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en annan bransch, men har skolat om dig och vill nu arbeta dedikerat inom IT i ett företag där du verkligen gör skillnad?
VI SÖKER DIG SOM
 • Har ett brinnande tekniskt intresse där du med fördel arbetat med utveckling, Windows/Unix och molnlösningar på egen –eller i arbetsmässiga sammanhang.
 • Har en IT-relaterad utbildning eller förvärvat motsvarande teknisk kompetens på egen hand.
 • Är nyfiken och vill lära dig mer om drift, AWS, Microsoft Azure/Office365 och Google Apps.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska.
 • Innehar B-körkort.
Det är meriterande om du:
 • Har dokumenterad erfarenhet av driftarbete och nu vill ta dig an en ansvarsfull roll där du jobbar nära kunderna.
Då du kommer att jobba nära två kollegor kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst. Som person är du strukturerad och brinner för problemlösning. Du är den vänner och bekanta vänder sig till vid tekniska problem och ser det alltid som en lockande utmaning. Du är mogen som person och räds inte för kundkontakt. Vidare är du ansvarstagande och trivs med att jobba självständigt, även om du initialt kommer att jobba nära dina två kollegor.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

VILKA ÄR VI

ITKoncept är ett svenskt IT bolag som tillhandahåller IT-lösningar till företag och organisationer med ett verksamhetskritiskt behov av fungerande, högpresterande och ständigt tillgängligt IT-stöd. ITKoncept erbjuder, förutom konsultverksamhet även kostnadseffektiva tjänster baserad på egen infrastruktur samt molnlösningar med marknadsledande teknik. (Microsoft, Amazon och Google), WEB-marknadsföring, globala nätverk, mobilitet och skräddarsydda applikationer.